La canalla dels Saballuts

logo canallaLA CANALLA DELS CASTELLERS DE SABADELL

Els més petits de la colla són la canalla. Sense ells no es podria coronar el castell. Ells juguen, corren, canten, s'enfilen, ballen... però sobretot, fan el que més els agrada: FER CASTELLS!

El grup de canalla està format per nens i nenes d'entre 5 i 14 anys i els seus monitors que són els caps de canalla. Aquests últims són els qui dirigeixen els assaigs i els acompanyen a les sortides i activitats. Dins la colla, els nens i nenes aprenen valors tant importants com treballar en equip i relacionar-se amb els seus companys i amb gent de diferents edats.

Amb l’objectiu que els nens i nenes aprenguin quan abans millor a fer castells, hi ha un extens equip de persones que ens dediquem a ensenyar la tècnica per a descarregar els castells el més segur i ràpid possible. Aquest equip l’anomenem equip tècnic de canalla (caps de canalla i col·laboradors). Intentem que qualsevol nen que vulgui pujar als castells en pogui fer i, si és possible, que en faci algun a plaça i que aquella canalla que ajuda a l’assaig, però que no puja tant, se senti encara més útils.

També disposem d’un equip social de canalla (dins de la Junta) que vetlla perquè es facin algunes activitats socials a la colla dedicades a la nostra canalla. A més, s’encarrega d’altres tràmits com autoritzacions per a sortides, per a drets d’imatge…

La nostra colla participa a l’estudi dels cascos per a acotxadors/enxanetas i dosos, i tenim un equip que s’encarrega d’estudiar la correcta adaptació del prototipus de casc i la seva afectació tècnica als castells.


Assaigs i activitats.

La canalla dels Castellers de Sabadell assagen dos dies a la setmana (c/ Emprius 13,Sabadell):

Dilluns: de 20:00 a 21:15
Divendres: de 20:00 a 22:00

Als assaigs aprenen a fer castells d'una manera dinàmica i entretinguda combinant exercicis tècnics amb d'altres que potencien l'equilibri, la força...

Els nens i nenes que ja estan preparats per fer castells a plaça, també assagen amb la resta de la colla el divendres a partir de les 21:30h.

A més dels assaigs i les actuacions, també fan altres activitats com:

- Gimcanes
- Colònies el mes de juliol
- Sortides a la piscina
- Xocolatada
- Tarda de cine

A més, també participen a les activitats extraordinàries de la colla com l'esquiada, la bicicletada, àpats populars...

 

Vols fer castells?

T'agraden els castells? Apuntat-hi amb els Castellers de Sabadell. És gratis, faràs amics i coneixeràs món.

Els assajos

Dilluns de 20:00 a 21:30 aprenentatge
Dimecres de 19:30 a 23:00 assaig general
Divendres de 19:30 a 23:30 assaig general
Carrer Emprius 13 de Sabadell.

Vols que vinguem a fer castells?

Vols una diada Castellera a la teva festa?
Posa't en contacte amb nosaltres al 672 13 13 12 o a l'adreça saballuts@saballuts.org