Revista Els Saballuts

ELS SABALLUTS; la revista amb força, equilibri, valor i seny dels Castellers de Sabadell

Ja tenim aquí la divuitena revista d’ELS SABALLUTS, la corresponent a la temporada 2012. Després d’un parèntesi d’un any, torna amb un equip de redacció renovat que, com la colla, creix i té el repte de mantenir i millorar la gran qualitat de les últimes temporades. Segueix, però, fidel  al seu format:  una revista de divulgació castellera i de la colla, amb un monogràfic que ens apropi  a algun aspecte dels castells i un apartat d’actualitat; tot això, amb un grafisme que la fa atractiva.


Diem que creix com la colla. En l’última revista celebràvem tot just els primers castells de vuit i en el monogràfic es parlava de l’assaig com a eina clau per a la millora. Ara  volem seguir parlant del present  i del futur de la colla. Així, al monogràfic, parlem dels folres des de la modesta experiència dels Saballuts a la de castellers més bregats d’altres colles. I no hem volgut deixar de conèixer temes de gran interès com són el nou format del Concurs de Castells del qual ens parla el mateix Josep Bargalló, el futur local de la colla o la prevenció de lesions.


També creix des del finançament. Ha deixat de dependre dels anuncis de les entitats bancàries per estar finançada en la seva totalitat per petites i mitjanes empreses locals que han cregut en ella com una eina vàlida de promoció del seu negoci. Des de l’equip de redacció volem agrair a totes les empreses que han volgut seguir col•laborant en aquest projecte i a les que s’hi han afegit. FEU-LOS GASTO!


Esperem  que us agradi,

Número 18 - Temporada 2012

Número 17 - Temporada 2010

 

Equip de revista en plena feina...

 

Segueix-nos al facebook:

http://www.facebook.com/pages/revista-Els-Saballuts/80914350797

 

Vols fer castells?

T'agraden els castells? Apuntat-hi amb els Castellers de Sabadell. És gratis, faràs amics i coneixeràs món.

Els assajos

Dilluns de 20:00 a 21:30 aprenentatge
Dimecres de 19:30 a 23:00 assaig general
Divendres de 19:30 a 23:30 assaig general
Carrer Emprius 13 de Sabadell.

Vols que vinguem a fer castells?

Vols una diada Castellera a la teva festa?
Posa't en contacte amb nosaltres al 672 13 13 12 o a l'adreça saballuts@saballuts.org